Εθελοντική Αιμοδοσία του Σωματείου

Rate this item
(0 votes)

Το Σωματείο μας, τα τελευταία χρόνια, διατηρεί τράπεζα αίματος, με σκοπό να καλύψει ανάγκες συναδέλφων αλλά και προσώπων του στενού συγγενικού τους κύκλου. Πηγή τροφοδότησης της τράπεζας αυτής είναι αποκλειστικά και μόνο η εθελοντική προσφορά των μελών του Σωματείου και των συναδέλφων. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, το Σωματείο μας στήριξε και μέσω του θεσμού αυτού, Συναδέλφους μας που είχαν άμεση ανάγκη για αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ενέργεια αγάπης, αλληλεγγύης και ευαισθησίας για τον άνθρωπο, που μπορεί να γίνει πράξη από τον καθένα μας ανά πάσα στιγμή. Δύο φορές τον χρόνο όμως, οργανώνουμε ομαδική αιμοδοσία, με σκοπό να ενισχύσουμε το απόθεμα της Τράπεζας, λόγο των μεγάλων αναγκών.

Έτσι καλούμε όσους και όσες μπορούν να συμμέτεχουν, στην 13η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Αγ. Παύλος, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 09.00 το πρωί. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, από μια μονάδα Αίματος. Για να έχουμε έτσι την ευκαιρία, να χαρίσουμε ζωή και ελπίδα όταν θα παραστεί ανάγκη.

Και να θυμάστε. Η αιμοδοσία είναι εντελώς ακίνδυνη και διαρκεί 5 με 10 λεπτά.

Ευχαριστούμε και περιμενούμε την συμμετοχή σας.

Νοσοκομείο ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ (αριθμός μητρώου 13291). Τηλέφωνα επικοινωνίας αιμοδοσίας 2313304584 & 2313304585.

 

Υπεύθυνος Σ.Ι.Ε.Β.Ε-Φ.Σ.Ε.Κ: Ανδριτσούδης Απόστολος τηλ. 6944710582

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Last modified on Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 09:20
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 239 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση