Εκλογές του Σωματείου

Rate this item
(1 Vote)

Σας καλούμε στις εκλογές του Σωματείου μας, για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εκπροσώπησης μας σε δευτεροβάθμια όργανα όπως η ΠΟΙΕΦΣΕΚ και το Εργατικό Κέντρο.

Οι Εκλογές του Σωματείου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 (10.00 – 18.00) και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου (10.00 - 16.00), στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στην Πυλαία (Πολυτεχνείου 20, Πυλαία, 55535), χώρος που μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο για τον σκοπό αυτό. Ο χώρος αυτός επιλέχθηκε με σκοπό να υπάρχει ευκολότερη πρόσβαση με αυτοκίνητο από τον περιφερειακό, αλλά και εύκολο πάρκινγκ, καθώς το κτίριο διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, έτσι ώστε να είναι εύκολο να έρθουν τα μέλη για να ψηφίσουν.

 ( https://maps.app.goo.gl/8oLA9h5jW6hFJzb5A )

Παρακαλούμε να βάλετε τις παραπάνω ημερομηνίες στο ημερολόγιο σας, καθώς η συμμετοχή είναι αυτή που μετράει, τόσο στην διαδικασία αυτή αλλά και σε όλες τις δράσεις του Σωματείου και του κλάδου μας. Για την συμμετοχή απαιτείται μόνο η αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό, όπως δίπλωμα ή διαβατήριο για ταυτοπροσωπία. Επίσης, στις εκλογές μπορείτε να παραλάβετε την επαγγελματική ταυτότητα μέλους του Σωματείου, αν έχετε ζητήσει να εκδοθεί ή να εκδώσετε αν δεν έχετε και το επιθυμείτε.

Το Σωματείο αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μειώσει την ετήσια συνδρομή των μελών για το 2023, στα 10 ευρώ. Παρά το γεγονός ότι το Σωματείο στηρίζεται αποκλειστικά στα έσοδα από τις συνδρομές, η απόφαση πάρθηκε με σκοπό να μην επιβαρυνθούν οι συνάδελφοι που θέλουν να ψηφίσουν και έτσι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Τα νέα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μπορούν να εγγραφούν τις ημέρες των εκλογών. Πάντα, ισχύει πως για τα μέλη που παραμένουν σε ανεργία η συνδρομή δεν είναι υποχρεωτική (δωρεάν συμμετοχή αν το επιθυμούν).

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΙΕΒΕ-ΦΣΕΚ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

 

 

 

Last modified on Κυριακή, 05 Νοέμβριος 2023 16:55
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 31 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση