Δράση Αλληλεγύης για την Θεσσαλία

Rate this item
(0 votes)

Αγαπητοί συνάδελφοι
Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας μετά τις πρόσφατες καταστροφές, δωρίζοντας είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μετά από συντονισμένες ενέργειες και την συνεισφορά των συναδέλφων του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Θεσσαλίας παραδόθηκαν στο Κ.Υ Παλαμά Καρδίτσας.
Να αναφέρουμε ακόμη πως στις εκλογές του σωματείου μας στις 11-12 Νοεμβρίου 2023 που θα πραγματοποιηθούν στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας θα υπάρχει κουτί συλλογής χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν εκ νέου για τον σκοπό αυτό, καθώς οι ανάγκες των συνανθρώπων μας συνεχίζουν να είναι μεγάλες.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΙΕΘ:Ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Θεσσαλίας με πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας προχώρησε σε διανομή τροφίμων, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Παλαμά.
Καταφέραμε και συγκεντρώσαμε ένα μεγάλο αριθμό από συσκευασμένα τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη για την επιβίωση των συνανθρώπων μας.
Απευθύναμε και δεύτερη έκκληση για την συγκέντρωση καθαριστικών ειδών τα οποία θα τα κατευθύναμε κυρίαρχα
στην περιοχή του Παλαμά που επλήγη ιδιαίτερα από την πρόσφατη θεομηνία.
*Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως θερμά τον Σύλλογο Ιατρικών Επισκεπτών Βορείου Ελλάδος που ανταποκρίθηκε σ’ αυτό το κάλεσμα και συγκέντρωσε πολύ γρήγορα έναν μεγάλο αριθμό ειδών καθαρισμού.
Σήμερα είχαμε και πάλι την ευκαιρία να παραδώσουμε αυτά τα είδη και να δούμε με τα μάτια μας την απόγνωση στους ανθρώπους που είδαν σε μία μέρα να χάνεται όλη τους η περιουσία.
Η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά τους.
Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την προσφορά σας.
Για το ΔΣ του συλλόγου ιατρικών επισκεπτών Θεσσαλίας

 


 

Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 33 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση