Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Α' Βοηθειών

Rate this item
(0 votes)

Το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδος - Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων και Κλάδων (Σ.Ι.Ε.Β.Ε.-Φ.Σ.Ε.Κ.) αποφάσισε την διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος Πρώτων Βοηθειών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου του 2020 (ημέρα Κυριακή). Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  1. Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).
  2. Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
  3. Αντιμετώπιση πνιγμού.
  4. Πλάγια θέση Ασφάλειας – Ανάνηψης.

Η διάρκεια υπολογίζεται σε πέντε ώρες, περιλαμβάνοντας θεωρία και πράξη. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα δοθεί πιστοποιητικό από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (www.erc.edu), πιστοποίηση για Βασική Υποστήριξη Ζωής (Basic Life Bupport/BLS).  Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 35 ευρώ ανά άτομο, ενώ θα μπορούν να συμμετέχουν εκτός από ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, στα γραφεία της,  (Κηφισίας 13 – Ντεπό τηλ. 2310/310649).

Για την συμμετοχή σας και οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τον συνάδελφο μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ι.Ε.Β.Ε.-Φ.Σ.Ε.Κ., υπεύθυνο του προγράμματος ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΔΡΙΣΤΟΥΔΗ στο τηλ: 6944710582 ή στείλτε email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Περιμένουμε την δήλωση ενδιαφέροντος για το σεμινάριο, το αργότερο έως τις 15 Δεκεμβρίου, για να δηλώσουμε τον αριθμό ατόμων που θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε. - Φ.Σ.Ε.Κ. 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Last modified on Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 21:37
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 118 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση