Εθελοντική Αιμοδοσία του Σωματείου

Rate this item
(0 votes)

Σας καλούμε σε μια Πανανθρώπινη κίνηση, Εθελοντικής προσφοράς Αίματος, την

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12/2019 και ώρα 9 π.μ. στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ.

<<Μία μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει στο να σώσει την ζωή περισσοτέρων του ενός ασθενών. Κι αυτό γιατί, μπορούν να χωριστούν τα επιμέρους συστατικά τα ερυθρά κύτταρα και το πλάσμα, ικανοποιώντας τις διαφορετικές ανάγκες πολλών ασθενών>>.

Η αιμοδοσία αποδίδει οφέλη και στον ίδιο τον οργανισμό μας, για παράδειγμα άτομα με υψηλή αιμοσφαιρίνη, μέσω της αιμοδοσίας βοηθούν τον οργανισμό τους να επαναφέρει την αιμοσφαιρίνη στα φυσιολογικά επίπεδα, ενδυναμώνουν τον οργανισμό τους, καθώς το σώμα αναγκάζεται να αναπαράγει το χαμένο αίμα με καινούργια λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώροαπό την Εθελοντική Αιμοδοσία, μια πράξη αλληλεγγύης για τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

Ευχαριστούμε και περιμένουμε την συμμετοχή σας.

Νοσοκομείο ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ (αριθμός μητρώου13291)

Τηλέφωνα Επικοινωνίας Αιμοδοσίας 2313304584 & 2313304585

Υπεύθυνος Σ.Ι.Ε.Β.Ε-Φ.Σ.Ε.Κ

Ανδριτσούδης Απόστολος τηλ. 6944710582

Για όσους δεν θα μπορέσουν να δώσουν αίμα την Παρασκευή 20/12, μπορούν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας να προσέλθουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, με τον αριθμό μητρώου 13291 Σ.Ι.Ε.Β.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ., για να προσφέρουν αίμα.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας (Σ.Ι.Ε.Β.Ε.-Φ.Σ.Ε.Κ.), εύχεται ολόψυχα σε όλους τους Συναδέλφους και τις Οικογένειες τους, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα, Χαρούμενες Γιορτές με Υγεία, Ειρήνη, Εργασία και ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2020.

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Last modified on Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 23:38
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 133 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση