ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Rate this item
(0 votes)

 

<<Δίνουμε αίμα, ένα δώρο ζωής, για να μην κινδυνεύσει κανείς>>

Σας καλούμε σε μία Πανανθρώπινη κίνηση, Εθελοντικής προσφοράς Αίματος, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/12/2023 και ώρα 09:00πμ στο Νοσοκομείο ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ. Μία ενέργεια που εκτός από έντονη κοινωνική της διάσταση, δημιουργεί έναν πρόσθετο πόλο συνοχής των μελών του σωματείου μας. 

Μία μονάδα Αίματος μπορεί να βοηθήσει και να σώσει τη ζωή μπορεί να βοηθήσει και να σώσει την ζωή περισσοτέρων του ενός ασθενών. <<Οι συστηματικοί αιμοδότες παρουσιάζουν μικρότερο κίνδυνο ιϊκών λοιμώξεων, πιο συχνοί έλεγχοι υγιεινότερος τρόπος ζωής>>.

Η Εθελοντική Προσφορά Αίματος είναι το σπουδαιότερο δώρο ζωής που μπορείς να προσφέρεις τις ημέρες των Χριστουγέννων και έτσι όλοι μαζί να γιορτάσουμε με υγεία τον ερχομό της νέας Χρονιάς.

Ευχαριστούμε και περιμένουμε την συμμετοχή σας. Νοσοκομείο ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ (αριθμός μητρώου 13291). Τηλέφωνα επικοινωνίας Αιμοδοσίας 2313304584 & 2313304585

Υπεύθυνος Σ.Ι.Ε.Β.Ε-Φ.Σ.Ε.Κ

Ανδριτσούδης Απόστολος τηλ. 6944710582, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για όσους δεν μπορέσουν να αιμοδοτήσουν την Παρασκευή 15/12, μπορούν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας να προσέλθουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, με τον αριθμό μητρώου 13291 Σ.Ι.Ε.Β.Ε-Φ.Σ.Ε.Κ για να προσφέρουν αίμα (από ηλικίας 18 έως 65 ετών), για την κάλυψη κρίσεων και ζωτικών αναγκών και την ασφαλή φροντίδα ασθενών.

Το ΔΣ του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδος, εύχεται ολόψυχα σε όλους τους συναδέλφους και τις Οικογένειες τους, Χρόνια Πολλά, Χαρούμενες Γιορτές, με Υγεία, Εργασία και ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2024.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε.- Φ.Σ.Ε.Κ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             ΑΝΔΡΙΤΣΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                                                               ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

 

Last modified on Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2023 23:12
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 24 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση