ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Μνημόσυνο Κυριάκου Μαραβέλια

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2023 20:46 Published in news Be the first to comment!

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του εκλιπόντα συναδέλφου και Αντιπροέδρου του Σωματείου μας Κυριάκου Μαραβέλια, σας προσκαλούμε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 10:15π.μ. στο 40νθήμερο μνημόσυνο για να τιμήσουμε την μνήμη του, που θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγίου Φωτίου (απέναντι από το Ποσειδώνιο).

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Α' Βοηθειών

Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2023 19:47 Published in news Be the first to comment!

Το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδος - Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων και Κλάδων (Σ.Ι.Ε.Β.Ε.-Φ.Σ.Ε.Κ.) αποφάσισε την διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος Πρώτων Βοηθειών, σε επανάληψη του αντίστοιχου του 2020, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5 και στις 12 Φεβρουαρίου (ημέρα Κυριακή, ώρα 10.00). Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  1. Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).
  2. Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
  3. Αντιμετώπιση πνιγμού.
  4. Πλάγια θέση Ασφάλειας – Ανάνηψης.

Η διάρκεια υπολογίζεται σε πέντε ώρες, περιλαμβάνοντας θεωρία και πράξη. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα δοθεί πιστοποιητικό από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (www.erc.edu), πιστοποίηση για Βασική Υποστήριξη Ζωής (Basic Life Bupport/BLS).  Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 30 ευρώ ανά άτομο, ενώ θα μπορούν να συμμετέχουν εκτός από ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Για όσες και όσους επιθυμούν θα υπάρξει προαιρετικά ένα δίωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει άλλες Πρώτες Βοήθειες, με κόστος 13 ευρώ. Συγκεκριμένα.

Λιποθυμία, Αιμορραγία – Τραύματα – Ρινορραγία, Τραυματισμός σπονδυλικής στήλης, Κατάγματα – Θλάσεις – Διαστρέμματα, Θερμικά και χημικά εγκαύματα, Θερμοπληξία – Θερμική εξάντληση, Οξεία αλλεργική αντίδραση – Αναφυλαξία, Επιληπτική κρίση, Διαβήτης - Υπογλυκαιμία

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, στα γραφεία της,  (Κηφισίας 13 – Ντεπό τηλ. 2310/310649).

Για την συμμετοχή σας και οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τους συναδέλφους μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ι.Ε.Β.Ε.-Φ.Σ.Ε.Κ., ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥΔΗ στο τηλ: 6944710582 και ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΣΩΤΗΡΗ τηλ. 6957830750 ή στείλτε email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Περιμένουμε την δήλωση ενδιαφέροντος για το σεμινάριο, για να δηλώσουμε τον αριθμό ατόμων που θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και σε ποια από τις δύο ημερομηνίες. Στο σεμινάριο αυτό, καλό θα ήταν να συμμετάσχουν όσες και όσοι παρακολούθησαν το προηγούμενο του 2020, για να ανανεώσουν την πιστοποίηση τους που έχει λήξει και φυσικά τις γνώσεις τους, που μπορεί να αποδειχτούν σωτήριες σε περίπτωση κινδύνου μιας ανθρώπινης ζωής.

Για την πληρωμή του ποσού για την εκπαίδευση.

ΤΡΑΠΕΖΑΠΕΙΡΑΙΩΣ

5202 094 810 477
IBAN: GR28 0172 2020 0052 0209 4810 477

EUROBANK

0026.0252.11.0200309896

IBAN: GR58 0260 252 0000 11 0200 309896

Και στους δύο λογαριασμούς δικαιούχος είναι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Στις καταθέσεις θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο και σαν δικαιολογία κατάθεσης "Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - Ιατρικοί Επισκέπτες", όπως και η ημερομηνία συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση θα παραλάβουν την απόδειξη πληρωμής την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση, το δε πιστοποιητικό μετά από λίγες ημέρες.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε. - Φ.Σ.Ε.Κ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Συλλυπητήρια επιστολή

Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2022 17:38 Published in news Be the first to comment!

Το Σωματείο μας και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν την θλίψη τους για την αιφνίδια απώλεια του συναδέλφου μας και Αντιπρόεδρου του Σωματείου, Κυριάκου Μαραβέλια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συγγενείς και τους φίλους του, για την απώλεια του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 12.15 στον ιερό ναό Αναστάσεως του Κυρίου στα κοιμητήρια Θεσσαλονίκης (δρόμος Χαρίλαου - Θέρμης).

Στην μνήμη του, μετά από επιθυμία της οικογένειας του, θα κατατεθεί δωρεά στο σύλλογο ΛΑΜΨΗ.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ.

  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

«Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς, η ζωή που θα σώσεις μπορεί να είναι η δική σου ή του παιδιού σου»

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πράξη προσφοράς που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας, για να χαρίσει ζωή σε χιλιάδες συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη. Για περισσότερο από 10 χρόνια στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης, το Σωματείο μας υποστηρίζει έμπρακτα και αδιάλειπτα το θεσμό της Εθελοντικής προσφοράς αίματος, υλοποιώντας ενέργειες ακόμα και σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή του COVID-19.

Σας καλούμε στην εθελοντική προσφορά αίματος, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12/2020 από ώρα 09:00 στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ (το κτίριο της Αιμοδοσίας είναι ανεξάρτητο από το Νοσοκομείο και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και συντονισμού, για την Ασφάλεια των Αιμοδοτών).

Ευχαριστούμε και περιμένουμε την συμμετοχή σας.

Νοσοκομείο ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ (αριθμός μητρώου13291)

Τηλέφωνα επικοινωνίας αιμοδοσίας 2313304584 & 2313304585

Υπεύθυνος Σ.Ι.Ε.Β.Ε-Φ.Σ.Ε.Κ

Απόστολος Ανδριτσούδης τηλ. 6944710582 (email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Για όσους δεν θα μπορέσουν να αιμοδοτήσουν την Παρασκευή 16/12, μπορούν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας να προσέλθουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, με τον αριθμό μητρώου 13291 Σ.Ι.Ε.Β.Ε–Φ.Σ.Ε.Κ, για να προσφέρουν αίμα (από ηλικίας 17 έως και 65 ετών), για την κάλυψη κρίσιμων και ζωτικών αναγκών και την ασφαλή φροντίδα ασθενών.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδος, εύχεται ολόψυχα σε όλους τους Συναδέλφους και τις Οικογένειες τους, Χρόνια Πολλά, Χαρούμενες Γιορτές, με Υγεία, Ειρήνη, Εργασία και ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2023.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Συλλυπητήρια επιστολή

Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2022 23:54 Published in news Be the first to comment!

Το Σωματείο μας και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του συναδέλφου μας, Πάρη Βασιλειάδη.

Εκ μέρους του Σωματείου μας και όλων των εργαζομένων στον χώρο μας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συγγενείς και τους φίλους του, για την απώλεια του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 11.30 στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Στην μνήμη του, θα κατατεθεί δωρεά στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης της Θεσσαλονίκης.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ. 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

 

Page 1 of 38

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 33 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση