Κινητοποιήσεις στην Δ.Ε.Θ.

Rate this item
(0 votes)

Σας ενημερώνουμε για τις κινητοποιήσεις του Ε.Κ.Θ. και της ΓΣΕΕ, στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ., ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, που κατεδαφίζει την εργασία, την παιδεία, την υγεία, τα δημοκρατικά δικαιώματα και κάθε έννοια κράτους πρόνοιας και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 21.30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία, με τους Δημήτρη Μπάση και Γιάννη Κότσιρα, στην πλατεία Ρωμαϊκής Αγοράς, κάτω από το Εργατικό Κέντρο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο, στο άγαλμα του Βενιζέλου, στην συμβολή των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους. Η προσυγκέντρωση του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας, Αριστοτέλους και Β. Ηρακλείου γωνία, στις 17.45, έτσι ώστε να πάμε όλοι μαζί στο συλλαλητήριο.
Σας περιμένουμε όλους και όλες, καθώς οι κινητοποιήσεις αυτές αναμένεται να είναι κομβικές και σημαντικές, μπροστά στο βαρύ χειμώνα που μας ετοιμάζει η κυβέρνηση και οι πολιτικές της.

Last modified on Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011 15:02
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 28 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση