Συνέλευση και Εκδήλωση του Σωματείου 5-6-2011

Rate this item
(0 votes)
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες
 
Την Κυριακή 5 Ιουνίου, το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδος σας καλεί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης σε μια ανοιχτή εκδήλωση, για μέλη του Σωματείου και μη. Το πρωί της 5-6-2011 θα συγκεντρωθούμε για δύο σημαντικούς λόγους.
 
Α. Στις 10 πμ θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη παρουσίαση του προγράμματος δράσης του Σωματείου, για την διετία 2011 – 2012. Θα ακολουθήσει συζήτηση με όλες και όλους τους παραβρισκόμενους, με σκοπό να εμπλουτιστεί με τις ιδέες και τις απόψεις όλων μας.
 
Β. Στις 12 πμ θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα το Εργασιακό και το Ασφαλιστικό και πως διαμορφώνονται με την πολιτική του Μνημονίου στην χώρα μας και ειδικότερα το μέλλον και τις προσδοκίες για τον χώρο μας και το ΤΕΑΥΦΕ, από τον καθηγητή του Εργατικού Δικαίου κ. Αλέξη Μητρόπουλο και τον συνεργάτη του κ. Τεμπονέρα. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με την συμμετοχή και των ομιλητών.
 
Το πρόγραμμα αυτό είναι πιθανό να υποστεί κάποιες μικρές αλλαγές στις ώρες έναρξης. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα με την τελική ανακοίνωση.
 
Η ομιλία και συζήτηση με τους κ. Μητρόπουλο και Τεμπονέρα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει, ακόμα και αν δεν είναι συνάδελφος.
 
Θα γίνει προσπάθεια ενημέρωσης όλων των συναδέλφων, με την τοποθέτηση αφισών στους χώρους εργασίας (ΙΚΑ και Νοσοκομεία). Παρακαλούμε όλους σας να ενημερώσετε τους συναδέλφους μας ακόμα και προφορικά για την εκδήλωση της 5 Ιουνίου.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε όλους να συζητήσουμε από κοντά.
Last modified on Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011 15:01
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 30 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση