Εθελοντική αιμοδοσία του Σωματείου

Rate this item
(0 votes)

«Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς, η ζωή που θα σώσεις μπορεί να είναι η δική σου ή του παιδιού σου»

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πράξη προσφοράς που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας, για να χαρίσει ζωή σε χιλιάδες συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη. Για περισσότερο από 10 χρόνια στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης, το Σωματείο μας υποστηρίζει έμπρακτα και αδιάλειπτα το θεσμό της Εθελοντικής προσφοράς αίματος, υλοποιώντας ενέργειες ακόμα και σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή του COVID-19.

Σας καλούμε στην εθελοντική προσφορά αίματος, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12/2020 από ώρα 09:00 στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ (το κτίριο της Αιμοδοσίας είναι ανεξάρτητο από το Νοσοκομείο και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και συντονισμού, για την Ασφάλεια των Αιμοδοτών).

Ευχαριστούμε και περιμένουμε την συμμετοχή σας.

Νοσοκομείο ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ (αριθμός μητρώου13291)

Τηλέφωνα επικοινωνίας αιμοδοσίας 2313304584 & 2313304585

Υπεύθυνος Σ.Ι.Ε.Β.Ε-Φ.Σ.Ε.Κ

Απόστολος Ανδριτσούδης τηλ. 6944710582 (email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Για όσους δεν θα μπορέσουν να αιμοδοτήσουν την Παρασκευή 16/12, μπορούν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας να προσέλθουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, με τον αριθμό μητρώου 13291 Σ.Ι.Ε.Β.Ε–Φ.Σ.Ε.Κ, για να προσφέρουν αίμα (από ηλικίας 17 έως και 65 ετών), για την κάλυψη κρίσιμων και ζωτικών αναγκών και την ασφαλή φροντίδα ασθενών.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδος, εύχεται ολόψυχα σε όλους τους Συναδέλφους και τις Οικογένειες τους, Χρόνια Πολλά, Χαρούμενες Γιορτές, με Υγεία, Ειρήνη, Εργασία και ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2023.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Last modified on Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2022 13:35
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 20 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση