Εθελοντική αιμοδοσία του Σωματείου

Rate this item
(0 votes)

«Δίνουμε αίμα για να καλύψουμε τις μεγάλες ελλείψεις από την Πανδημία του Κορωνοϊού, Νικάμε τον Φόβο και Δίνουμε Ζωή »

Η επιδημία του κορωνοϊού (COVID-19) που δυστυχώς εξελίσσεται συνεχώς και ιδιαίτερα στον Ν. Θεσσαλονίκης, έχει δημιουργήσει «Οξεία Μείωση» των αποθεμάτων αίματος, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών (π.χ. μεταγγιζόμενοι ασθενείς). Η ελάττωση αυτή προκαλείται κυρίως, από την δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα στην προσέλευση των πολιτών να αιμοδοτήσουν, φοβούμενοι μήπως έρθουν σε επαφή με τον ιό μέσα στο Νοσοκομειακό περιβάλλον. Τονίζουμε ότι σε όλες της Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων (δελτία τύπου ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ & Ε.ΚΕ.Α, www.ekea.gr ), λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του ιού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών. Σας καλούμε σε μια πανανθρώπινη κίνηση Εθελοντικής Προσφοράς Αίματος, βοηθώντας όλοι μαζί στην αλυσίδα της πρόληψης (από ηλικίας 17 έως και 65 ετών), δίνοντας ελπίδα σε όσους μας έχουν ανάγκη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/12/2020 από τις 09:00 στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ. Το κτίριο της Αιμοδοσίας είναι ανεξάρτητο από το Νοσοκομείο και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και συντονισμού, για την ασφάλεια των αιμοδοτών). Η μετακίνηση των εθελοντών αιμοδοτών στο σημείο αιμοδοσίας γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με κωδικό 1.

 «Μία μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει στο να σώσει τη ζωή περισσοτέρων του ενός ασθενών. Κι αυτό γιατί, μπορούν να χωριστούν τα επιμέρους συστατικά, τα ερυθρά κύτταρα και το πλάσμα, ικανοποιώντας τις διαφορετικές ανάγκες πολλών ασθενών».

 

Και να θυμάστε ότι η αιμοδοσία είναι εντελώς ακίνδυνη και διαρκεί 5 με 10 λεπτά.

Ευχαριστούμε και περιμένουμε την συμμετοχή σας.

Νοσοκομείο ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ (αριθμός μητρώου 13291)

Τηλέφωνα Επικοινωνίας Αιμοδοσίας 2313304584 & 2313304585

Υπεύθυνος Σ.Ι.Ε.Β.Ε-Φ.Σ.Ε.Κ

Ανδριτσούδης Απόστολος τηλ. 6944710582 (emai: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

Για όσους δεν θα μπορέσουν να αιμοδοτήσουν την Παρασκευή 18/12, μπορούν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας να προσέλθουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, με τον αριθμό μητρώου 13291 Σ.Ι.Ε.Β.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ., για να προσφέρουν αίμα.

 

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδος, εύχεται ολόψυχα σε όλες και όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους, το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων και ο ερχομός της νέας χρονιάς, να χαρίσει Υγεία, Ειρήνη, Εργασία και Αισιοδοξία.

Καλές γιορτές

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Last modified on Κυριακή, 06 Δεκέμβριος 2020 13:06
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 12 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση