Για την είσοδο μας στα νοσοκομεία

Rate this item
(1 Vote)

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με δεδομένο το γεγονός πως, λόγω των εκτάκτων μέτρων στα Νοσοκομεία, δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η πρόσβαση των Ιατρικών Επισκεπτών σε αυτά, το Σωματείο μας προχώρησε σε συγκεκριμένες ενέργειες και επαφές.

Συγκεκριμένα, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις και επικοινωνίες με τους επικεφαλείς των διοικήσεων των Νοσοκομείων Ιπποκράτειο, Θεαγένειο και Παπαγεωργίου, με σκοπό την αποκατάσταση της εισόδου μας στα συγκεκριμένα. Παράλληλα, υπάρχει συνεχή επικοινωνία με τους παραπάνω, με στόχο την εύρεση λύσης, όπως και με οποιαδήποτε άλλη δημόσια δομή υγείας κριθεί αναγκαίο.

Σε Πανελλήνιο επίπεδο, με δεδομένο πως αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, υπάρχει συντονισμός όλων των Σωματείων με την Ομοσπονδία μας, την ΠΟΙΕΦΣΕΚ, με σκοπό την όποια κεντρική παρέμβαση χρειαστεί, ώστε να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατόν.

Όπως έχει προκύψει από τις επαφές μας με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, θεωρείται πλέον απαραίτητη η κατοχή και χρήση της Επαγγελματικής Ταυτότητας Μέλους του Σωματείου, που αποδεικνύει την επαγγελματική μας ιδιότητα, εάν ζητηθεί κατά την είσοδο σε οποιοδήποτε ίδρυμα. Για αυτό, παρακαλούμε όσους και όσες δεν έχουν την συγκεκριμένη ταυτότητα και επιθυμούν να εκδοθεί, να επικοινωνήσουν με τον Οργανωτικό Γραμματέα Γιώργο Κυριακού (τηλ. 6942476347, email.  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) το αργότερο έως τις 30-6-2020, για να προχωρήσουμε άμεσα στην έκδοση τους.

Τέλος, να επισημάνουμε την αναγκαιότητα τήρησης όλων των προληπτικών μέτρων που συστήνουν τα δημόσια ιδρύματα υγείας, καθώς ήδη έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω. Το γεγονός αυτό εκθέτει το επάγγελμα μας, σε μια εποχή που είναι σημαντικό να διαφυλάξουμε το ήθος και το κύρος της εργασίας μας.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΙΕΒΕ-ΦΣΕΚ

  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

Last modified on Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 17:25
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 144 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση