Ενημέρωση και Ευχές για το νέο έτος

Rate this item
(1 Vote)

Με απόφαση της Γ. Συνέλευσης στις 18-12-2016, η ετήσια συνδρομή των μελών του Σωματείου μειώνεται στα 20 €. Η μείωση αυτή αφορά αναδρομικά τις συνδρομές για το 2016 και τις συνδρομές για το 2017 και μετά. Όσες και όσοι πλήρωσαν ήδη την συνδρομή για το 2016 (30 €) θα συμψηφιστεί με την συνδρομή του 2017, οπότε θα πληρώσουν για το 2017 το ποσό των 10 €.

Η μείωση της συνδρομής είναι, με βάση τις οικονομικές ανάγκες και τις υποχρεώσεις του Σωματείου, η καλύτερη δυνατή, με σκοπό να μην αποτελεί η συνδρομή εμπόδιο, για όποιον θέλει να εγγραφεί στο Σωματείο ή να συμμετέχει στις εκλογές, στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2017. Για τους ανέργους (ή όσους είναι σε επίσχεση εργασίας) ισχύει ότι η συνδρομή δεν είναι υποχρεωτική, τουλάχιστον για όσο καιρό παραμένουν άνεργοι.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Δ.Σ. και το Σωματείο, εύχεται σε όλες και όλους, υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες και προκλήσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και να χαιρόμαστε όλοι μαζί τις όμορφες στιγμές, τις μικρές ή μεγάλες νίκες και τις επιτυχίες για τις οποίες όλοι παλεύουμε.

 

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά

 

…και να θυμίσουμε, κάντε Like στην σελίδα του Σωματείου στο Facebook.

www.facebook.com/sieve.fsek

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε. - Φ.Σ.Ε.Κ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 20 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση