Δελτίο ΤΥΠΟΥ ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ για τις απολύσεις στην ASTRA ZENECA

Rate this item
(0 votes)

         Δυστυχώς για ακόμη μια φορά παρά τις δεσμεύσεις της... και τις υποσχέσεις για διαβούλευση, η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Astra Zeneca προχωράει αιφνιδιαστικά σε ομαδικές απολύσεις που κατά πληροφορίες αφορούν το 20%(!!!) του δυναμικού της 

Αυτές οι απολύσεις οι οποίες βαφτίζονται "οικειοθελείς αποχωρήσεις" πολύ σικ...κατά τη προσφιλή τακτική όλων των πολυεθνικών εταιρειών προκαλούν βάναυσα το κοινό αίσθημα !!!

Ξαφνικά όλοι οι εργαζόμενοι τρελάθηκαν και αποχωρούν ομαδικά από τις επιχειρήσεις που εργάζονται !! 

Είναι προφανές πως τέτοιου είδους μεθοδεύσεις γίνονται για να ξεπεραστεί το ήδη απαράδεκτο καθεστώς στις ομαδικές απολύσεις !!

Οι πολυεθνικές του ΦΑΡΜΑΚΟΥ έχουν ήδη κάνει τεράστιες απολύσεις σε αυτά τα μνημονιακά χρόνια από το 2010 κι εδώ μειώνοντας το προσωπικό τους κατα 60% στις περισσότερες των περιπτώσεων !!

Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια η οποία δε θα μείνει αναπάντητη.

Καλούμε το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων καθώς και τα υπουργεία ΥΓΕΙΑΣ και Ανάπτυξης να πάρουν θέση ΑΜΕΣΑ και να ανταποκριθούν γρήγορα στο ήδη κατατεθέν αίτημα μας για συνολική αντιμετώπιση της κατάστασης στην φαρμακευτική αγορά με μια ευρεία σύσκεψη την οποία περιμένουμε να οριστεί ΕΓΚΑΙΡΑ !!

 
 
                                  Το ΔΣ της ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ

Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 71 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση