Ανακοίνωση του ΣΙΕΒΕ για τις απολύσεις στην E. Lilly

Rate this item
(1 Vote)

Πληροφορηθήκαμε πως η εταιρεία E. Lilly προχώρησε σε αιφνιδιαστικές απολύσεις και μειώσεις θέσεων εργασίας. Μάλιστα, πληροφορούμαστε πως η διαδικασία αυτή είναι σε εξέλιξη και ενδέχεται να συνεχιστούν.

Θυμίζουμε σε όλους πως η συγκεκριμένη εταιρεία είχε προχωρήσει σε οριζόντιες μειώσεις μισθών, πριν από δύο χρόνια, διακηρύσσοντας πως το κάνει για να μην προχωρήσει σε απολύσεις και για να προστατέψει τις θέσεις εργασίας. Σήμερα, παρά τις τότε διαβεβαιώσεις, μειώνει και τις θέσεις εργασίας, επιβεβαιώνοντας πως όταν έχουμε μειώσεις μισθών και εργασιακών κεκτημένων, τότε σύντομα ακολουθούν και άλλες περικοπές όπως απολύσεις.

Δηλώνουμε, πως θα προχωρήσουμε σε διαδικασία καταγγελίας των απολύσεων, σε συνεργασία με την ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ, τα Σωματεία του κλάδου μας και τα Εργατικά Κέντρα, μένοντας πιστοί στις αρχές μας, για την δυναμική μας παρέμβαση σε περιπτώσεις απολύσεων, χωρίς καμία εξαίρεση.

Τέλος, καλούμε την εταιρεία E. Lilly, να αποσύρει τις απολύσεις και να σταματήσει τώρα την διαδικασία μείωσης των θέσεων εργασίας, μένοντας συνεπής στις υποσχέσεις που έδωσε στους εργαζόμενους της όταν προχώρησε σε μειώσεις μισθών.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 118 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση