Συνέλευση του ΣΙΕΒΕ και εκλογές

Rate this item
(0 votes)

Καλούμε όλες και όλους στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 (ώρα 10.00 π.μ.).

Τα θέματα της συνέλευσης είναι τα εξής:

  • Απολογισμός δράσης και οικονομικός απολογισμός του Σωματείου για την τελευταία διετία.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής, με παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, η οποία θα αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών.
  • Ενημέρωση για το ΤΕΑΥΦΕ και την πιστοποίηση επαγγέλματος.

 

Οι εκλογές του Σωματείου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Μαρτίου (ώρες 10.00 – 18.00) και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 (ώρες 11.00 – 16.00).

 

Τόσο οι εκλογές όσο και η συνέλευση, θα πραγματοποιηθούν στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (πάνω από την Αρχαία Αγορά, στην οδό Αριστοτέλους 32 και Ολύμπου γωνία).

 

Επίσης να ενημερώσουμε ότι για όλους όσους έδωσαν φωτογραφίες, έχουν εκδοθεί ταυτότητες. Για όσους δεν τις έχουν παραλάβει ακόμα, μπορούν να τις παραλάβουν στην συνέλευση ή στις εκλογές του Σωματείου. Επίσης, ταυτότητες έχουν τυπωθεί για όλους και όλες που από το 2013 και μετά έχουν εγγραφεί ή επανεγγραφεί στο Σωματείο. Λείπει μόνο η φωτογραφία για να προχωρήσουμε στην πλαστικοποίηση και την παράδοση της. Είναι επομένως μια εξαιρετική ευκαιρία  η εκλογική διαδικασία για να φέρετε φωτογραφίες και να τις εκδώσουμε. Επίσης, θα εκδοθούν ταυτότητες και για όσους δεν έχουν έρθει την τελευταία διετία, αρκεί να φέρετε φωτογραφία.

Τέλος, είναι αυτονόητο πως όσες και όσοι θέλετε να βάλετε υποψηφιότητα για την εκλογή στο Δ.Σ. του Σωματείου, καθώς και στα υπόλοιπα όργανα, μπορείτε να το δηλώσετε στην εφορευτική επιτροπή που θα εκλεγεί, ή στο email του Σωματείου  (η εφορευτική θα ανακοινώσει μέχρι πότε θα δέχεται υποψηφιότητες και θα σας ενημερώσουμε).

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Last modified on Τετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 23:17
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 9 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση