Οδηγίες για την συμμετοχή στις εκλογές Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. και Τ.Α.Υ.Φ.Ε.

Rate this item
(0 votes)

Αγαπητέ/ή συνάδελφε/ισα

 

Στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου, ψηφίζουμε για την ανάδειξη των διοικήσεων στα ασφαλιστικά μας ταμεία:

  • Του κλάδου επικουρικής σύνταξης Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε – Ν.Π.Ι.Δ (Ταμείο Επικουρικής Ασφαλίσεως Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών) www.teayfe.gr  και
  • Του κλάδου πρόνοιας – εφάπαξ Τ.Α.Υ.Φ.Ε - Ν.Π.Ι.Δ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών)  www.tayfe.gr .

Είναι μία νέα, πρωτόγνωρη διαδικασία για εμάς τους Ιατρικούς Επισκέπτες, καθώς και για όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στο χώρο του φαρμάκου και ασφαλίζονται στα παραπάνω ταμεία. Σας καλούμε να δώσετε το παρόν σε αυτές τις εκλογές καθώς η συμμετοχή σας θα παίξει ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο για το μέλλον των ταμείων.  

Στο πρώτο και δεύτερο συνημμένο έγγραφο είναι οι οδηγίες ψηφοφορίας και οι υποψήφιοι για τις εκλογές του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε ενώ στο τρίτο και τέταρτο συνημμένο έγγραφο είναι οι οδηγίες ψηφοφορίας και οι υποψήφιοι για τις εκλογές του Τ.Α.Υ.Φ.Ε. Τα παραπάνω θα σας σταλούν ταχυδρομικά από τα ταμεία μαζί με τα ψηφοδέλτια και τους φακέλους ψηφοφορίας.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που αφορούν τον τρόπο και χρόνο των ψηφοφοριών. Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να βρείτε στις παραπάνω ιστοσελίδες των ταμείων, όπου έχουν αναρτηθεί και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων.

Όσον αφορά τη διαδικασία της ταυτοπροσωπίας, για τις εκλογές του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε, πραγματοποιείται με την διαδικασία του γνήσιου της υπογραφής, με θεώρηση από Δημόσια Υπηρεσία (π.χ. Κ.Ε.Π. ή Αστυνομικό Τμήμα) επί του εξωτερικού φακέλου.

Επειδή ψηφίζουμε με επιστολική ψήφο, για τη διευκόλυνση και την απαλλαγή της οικονομικής επιβάρυνσης των ταχυδρομικών τελών, το Σωματείο θα προβεί σε ομαδική αποστολή των φακέλων ψηφοφορίας του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. (στο Τ.Α.Υ.Φ.Ε. τα ταχυδρομικά τέλη είναι προπληρωμένα).

Έτσι λοιπόν, όσοι συνάδελφοι δεν στείλουν τον φάκελο ψηφοφορίας προσωπικά μέσω ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή ή courier, μπορούν να φέρουν τους φακέλους ψηφοφορίας του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε, την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, έως τις 13.00, στα κάτωθι νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου θα βρίσκονται τα μέλη του Δ.Σ. για να τους παραλαμβάνουν:

  • Νοσοκ. Παπαγεωργίου (και 424 ΓΣΝ) - Καφετζής Παναγιώτης (τηλ. 6978 007103)
  • Νοσοκ. Ιπποκράτειο (και Θεαγένειο) - Λαζαρίδης Τάσος (τηλ. 6983245968)
  • Νοσοκ. Παπανικολάου - Μήτσας Βασίλης (τηλ. 6978007118)
  • Νοσοκ. Αγ. Παύλος - Φοβάκης Στέφανος (τηλ. 6951921271)
  • Νοσοκ. ΑΧΕΠΑ (και Αγ. Δημήτριος – Γεννηματάς) - Λακασάς Δημήτρης (τηλ. 6974444063)

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Last modified on Κυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 00:14
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 44 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση