Ένας χρόνος από την δολοφονία του Π. Φύσσα

Rate this item
(0 votes)

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, 6.30 ΜΜ

 

Το Δ.Σ. του Σωματείου καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στη διαδήλωση στον ένα  χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Υπογράφουμε το παρακάτω ψήφισμα και καλούμε όλες και όλους στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Άγαλμα του Βενιζέλου την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα.

 

Διαδηλώνουμε στον ένα  χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι  από το τάγμα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Δεν θα αφήσουμε ξανά τους νεοναζί να σκορπάνε το τρόμο στις γειτονιές μας, να επιτίθενται σε συνδικαλιστές, αγωνιστές των κινημάτων, Ρομά, ομοφυλόφιλους, γυναίκες.

Δεν θα τους αφήσουμε να χύνουν το δηλητήριο τους αναβιώνοντας τις πιο σκοτεινές σελίδες που έζησε η ανθρωπότητα στο μεσοπόλεμο. Είναι ώρα να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους, τις δολοφονίες και τις επιθέσεις. Να μπει τέλος στην προκλητική ασυλία για τη δράση τους που έφτασε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.

Διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή απαλλαγμένη από τα Μνημόνια που σπέρνουν  τη φτώχεια, την ανεργία, την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας, υγείας, πρόνοιας από τις πολιτικές των μνημονίων.

Δεν αποδεχόμαστε να φορτώνονται οι ευθύνες των κυβερνήσεων για την αποτυχία τους στους μετανάστες και τους πρόσφυγες μετατρέποντας τους αποδιοπομπαίους τράγους.

Είμαστε αντίθετοι με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τους πολέμους και δεν αποδεχόμαστε ότι τα θύματα τους, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα βρίσκονται πνιγμένοι στα Φαρμακονήσια, βασανισμένοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, πυροβολημένοι στα φραουλοχώραφα της Ν. Μανωλάδας για απλήρωτη μαύρη εργασία.

Εβδομήντα χρόνια από την απελευθέρωση από το ναζιστική κατοχή δεν θέλουμε να ξαναζήσει η Ελλάδα και η Ευρώπη τη φρίκη των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των θαλάμων αερίων του Άουσβιτς, του ολοκαυτώματος. Αγωνιζόμαστε για μια Ευρώπη απαλλαγμένη από τη λιτότητα, το ρατσισμό και τη απειλή του φασισμού

 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. 15-9-2014

Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 344 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση