Είσοδος στο Θεαγένειο (Ενημέρωση)

Rate this item
(0 votes)

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκε πρόβλημα στην καθημερινή είσοδο των συναδέλφων, για επαγγελματικούς λόγους στο νοσοκομείο Θεαγένειο. Το πρόβλημα προέκυψε μετά από ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, εκμεταλλευόμενη την παλιά εγκύκλιο Πολύζου, σχετικά με την είσοδο των Ιατρικών Επισκεπτών στα νοσοκομεία.

Μετά από παρέμβαση μέλους του Δ.Σ. του Σωματείου, στην υπεύθυνη της ανακοίνωσης αυτής, το πρόβλημα φαίνεται να μην υφίσταται πλέον.

Την Παρασκευή 28/3/2014 το πρωί, πραγματοποιήθηκε συνάντηση πολλών συναδέλφων που εργάζονται στο Θεαγένειο, με την παρουσία εκπροσώπων του Σωματείου. Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκε το πρόβλημα και οι ενέργειες που έχουν γίνει έως τώρα, καθώς και τις μελλοντικές πιθανές μας κινήσεις. Επίσης συμφωνήθηκε από όλους τους παραβρισκόμενους, η παρουσία μας στους χώρους του συγκεκριμένου νοσοκομείου να είναι διακριτική, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο προαύλιο του νοσοκομείου, έτσι ώστε να μην δοθεί η αφορμή για να εμφανιστούν νέα προβλήματα στην δουλειά μας.

Τέλος, αποφασίστηκε το Σωματείο να εκδόσει σχετική ανακοίνωση ενημέρωσης όλων, σχετικά με το ζήτημα, έτσι ώστε να αποφύγουμε νέα περιστατικά που πιθανά θα δημιουργήσουν προβλήματα στο κλάδο μας, που ήδη ταλαιπωρείται και μαστίζεται από επισφάλεια και υψηλά ποσοστά ανεργίας.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

 

 

Last modified on Κυριακή, 06 Απρίλιος 2014 01:50
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 17 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση