Print this page

Γενική Απεργία στις 18-10-2012. Για τις ζωές και το μέλλον μας.

Rate this item
(1 Vote)

Ειλικρινά προβληματιζόμαστε τι να γράψουμε κάθε φορά που σε καλούμε σε κινητοποιήσεις και συνελεύσεις. Πως μπορούμε να προβάλουμε καλύτερα την αναγκαιότητα και την ζωτική σημασία για τις δράσεις μας που αφορούν το μέλλον μας και τις ζωές μας.

Αυτή την φορά δεν θα γράψουμε τα συνηθισμένα. Ας σκεφτούμε όλοι μας πως ήταν οι ζωές μας, η δουλειά μας και η κοινωνία μας πριν από μόλις 3 χρόνια. Πριν ξεκινήσουν να μας καταστρέφουν με τα διάφορα μνημόνια. Και πλέον το ξέρουμε όλοι πάρα πολύ καλά. Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι που λέγεται εξαθλίωση. Αυτοί δεν πρόκειται να μας λυπηθούν. Το απέδειξαν περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς;

Στην κινητοποίηση της Πέμπτης 18-10-12 το Σωματείο σε καλεί να πάμε όλοι μαζί. Και οι εργαζόμενοι αλλά και οι άνεργοι. Μόνο οι άνεργοι αυτής της χώρας να βγούν στους δρόμους έχουν αλλάξει πολλά. Πόσο μάλλον αν το κάνουν όλοι.

Μην ακούς την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Από την ΔΕΘ και μετά οι κινητοποιήσεις ξεπερνάνε κάθε όριο. Αυτή πρέπει να είναι ακόμη πιο μεγάλη. Η κλεψύθρα αδειάζει γρήγορα. Μαζί της αδειάζουν οι ζωές μας και η αξιοπρέπεια μας.

Στις 10.30 το πρωί μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στον πεζόδρομο μπροστά από το θέατρο της ΡωμαΙκής Αγοράς.

Αν αναρωτιέσαι συνέχεια γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος με όλα αυτά που συμβαίνουν, να σου θυμίσουμε ότι ο κόσμος είσαι εσύ.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Last modified on Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 22:29
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Latest from ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Login to post comments