Γενική Συνέλευση του Σωματείου (20-5-2012)

Rate this item
(1 Vote)

Την Κυριακή 20-5-2012 στις 10.00 πμ, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (αμφιθέατρο του ισογείου) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδος.

Στόχος της Συνέλευσης είναι να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σαν Σωματείο, αν επιθυμούμε να παραμείνει το επικουρικό μας ταμείο (ΤΕΑΥΦΕ) αυτόνομο, όπως μας δίνεται το δικαίωμα βάσει του  τελευταίου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, ή να ενταχθεί στο νέο ενιαίο επικουρικό ταμείο που θα δημιουργηθεί. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση, η οποία πρέπει να ληφθεί μόνο από τις Γενικές Συνελεύσεις του κλάδου και τους εργαζόμενους. Μάλιστα, η τελική απόφαση θα ληφθεί με μυστική ψηφοφορία σε κάλπη.

 Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο σημαντικών και πιθανά ιστορικών πολιτικών εξελίξεων και είναι λογικό να σκεφτόμαστε αν θα εφαρμοστούν και αν θα ισχύουν τα ίδια σε λίγους μήνες, πρέπει να είμαστε έτοιμοι σαν κλάδος, να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις και τα γεγονότα, έχοντας πάρει σημαντικές αποφάσεις για το τι θέλουμε, τι στόχους θέτουμε και πως θα τους επιδιώξουμε.

Η συμμετοχή όλων μας στην συζήτηση και την τελική απόφαση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μάλιστα, καλούμε όλους και όλες, που θέλουν να καταθέσουν τις απόψεις τους για το συγκεκριμένο θέμα, να την στείλουν για δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας ( www.sieve.gr ) πριν την Γενική Συνέλευση, καθώς ο διάλογος θα είναι δημόσιος και ανοιχτός.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

Ο ΑΝ.  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Last modified on Τετάρτη, 09 Μαϊ 2012 21:09
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 160 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση