Όλοι και όλες στις κινητοποιήσεις του τριημέρου 10-12 Φεβρουαρίου

Rate this item
(1 Vote)

Το νέο μνημόνιο που θέλει να ψηφίσει και να εφαρμόσει η διορισμένη κυβέρνηση, έρχεται να αποτελειώσει τα τελευταία απομεινάρια της εργασίας, των δικαιωμάτων, που χτίστηκαν μέσα από αγώνες τα τελευταία 150 χρόνια και της αξιοπρέπειας μας. Μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον 19ο αιώνα, σε συνθήκες αθλιότητας και ανέχειας. Χωρίς δικαιώματα, χωρίς υγεία και παιδεία, σε μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας. Υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας για πολλά χρόνια, κλέβουν την ζωή μας και την ζωή των επόμενων γενεών. Δεν τους έφθανε η κρίση στην οποία οδήγησαν την χώρα με το πρώτο μνημόνιο (ο χώρος του Φαρμάκου την έχει βιώσει με το παραπάνω), επιθυμούν και δεύτερο, για να μας οδηγήσει στην καταστροφή και την χρεωκοπία.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αποφασίζουν για το μέλλον μας. Στις 10 και 11 Φεβρουαρίου έχει κηρυχθεί γενική απεργία. Αν δεν τους σταματήσουμε σήμερα, αύριο θα είναι πολύ αργά.

Στην Θεσσαλονίκη το ΕΚΘ, τα Σωματεία, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή 10-2 και το Σάββατο 11-2 στις 10.30 πμ, για την απεργιακή κινητοποίηση, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή 12-2, παράλληλη με την μεγάλη κινητοποίηση στο Σύνταγμα και τον αποκλεισμό της Βουλής, θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη παλλαϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία Αριστοτέλους στις 17.00 το απόγευμα.

Σας καλούμε όλους και όλες στις συγκεντρώσεις αυτές. Την Κυριακή 12-2-2012, η προσυγκέντρωση του Σωματείου μας και όλων των εργαζομένων Ιατρικών Επισκεπτών, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας (Αριστοτέλους και Β. Ηρακλείου γωνία) στις 16.45.

Η παρουσία μας ποτέ δεν είναι ασήμαντη ή αμελητέα. Είναι ιδιαίτερα σημαντική και καθορίζει το μέλλον και τις ζωές μας.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ

 

 

     
Last modified on Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2012 23:12
Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 22 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση