Συλλήψεις στη «Γερολυμάτος Cosmetics» συμφερόντων Λαυρεντιάδη

Rate this item
(1 Vote)

Τρία μέλη του ΔΣ περνούν αυτόφωρο με την κατηγορία ότι δεν πλήρωσαν τους εργαζόμενους

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν χθες, Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γερολυμάτος Cosmetics» στο Κρυονέρι, η οποία ανήκε στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος και οι σημερινοί ιδιοκτήτες συνδέονται άμεσα με τον κ. Λαυρεντιάδη, ενώ η εταιρεία έχει δανειοδοτηθεί με εκατομμύρια ευρώ από την Proton Bank.
Μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι 337 εργαζόμενοι της εταιρείας τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της νέας διοίκησης, οι Κώστας Χρηστίδης, Φρανς Σέκουλα και Γ. Κανελλόπουλος συνελήφθησαν και θα δικαστούν αύριο, Παρασκευή στο αυτόφωρο της Σχολής Ευελπίδων. Κατηγορούνται ότι δεν έχουν πληρώσει τους εργαζόμενους.
Χθες εξάλλου, έγιναν εκτεταμένα επεισόδια στο εργοστάσιο της «Γερολυμάτος», όταν η σημερινή διοίκηση αφαίρεσε εμπορεύματα εκατομμυρίων ευρώ από τις αποθήκες της εταιρείας.
Στη συνέχεια με εξώδικο τους οι εργαζόμενοι πληροφορήθηκαν έκπληκτοι ότι καλούνταν να εργάζονται μία φορά την εβδομάδα λόγω καταγγελίας των συμβάσεων ξένων εταιρειών καλλυντικών με την εταιρεία. Έχουν ήδη γίνει οι σχετικές καταγγελίες στο Εργατικό Κέντρο και στο υπουργείο Εργασίας.
 
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/12/2011, 19:41

1 comment

  • Comment Link Τάσος Λαζαρίδης Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011 00:17 posted by Τάσος Λαζαρίδης

    Πέρα από τις εξελίξεις, με ανησυχεί επίσης το γεγονός ότι κανείς άλλος εκτός από εμένα δεν σχολιάζει τίποτα στην ιστοσελίδα μας.

Login to post comments

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Επισκέπτες

Έχουμε 16 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση